Warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) – Lobio – gulasz z fasoli

warsztaty integracyjne dla firm warszawa

Organizowane przez nas warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) to świetny sposób na spędzenie wolnego czasu, rozwijanie swojej pasji, a także poprawę komunikacji w zespole pracowniczym. Nasze warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) nie tylko umożliwiają poznanie różnych kuchni świata, ale również uczą pracy zespołowej. Kulinarne warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) to coraz częściej wybierana forma team building, która równocześnie zapewnia uczestnikom doskonałą zabawę. 
Nasze warsztaty integracyjnedla firm (Warszawa) obfitują w rozmaite atrakcje, a menu jest zależne od wyobraźni naszych gości i Chefa. Jednym z dań, z których słyną nasze warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) jest lobio – gulasz z fasoli.

Warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) – Gulasz z fasoli Lobio

Liczba porcji: 6
Czas przygotowania: około 120 min
Poziom trudności: ▲▲

warsztaty integracyjne dla firm warszawa

WARSZTATY INTEGRACYJNE DLA FIRM (WARSZAWA) – DO PRZYGOTOWANIA LOBIO – GULASZU Z FASOLI BĘDZIESZ POTRZEBOWAĆ:

  • 3 szklanki suchej fasoli
  • 1 cebula
  • 2 liście laurowe
  • 2 ząbki czosnku
  • garść orzechów włoskich
  • olej
  • świeża kolendra w doniczce
  • 1 i ½ łyżeczki kuminu
  • 1 łyżeczka kozieradki
  • ½ łyżeczki chilli
  • sól i pieprz
  • warsztaty integracyjne dla firm warszawa

    WARSZTATY INTEGRACYJNE DLA FIRM (WARSZAWA) – PRZYGOTOWANIE LOBIO – GULASZU Z FASOLI:

    1. Fasolę namocz na noc w zimnej wodzie. Wypłucz i zalej dużą ilością świeżej wody. Następnie gotuj około godziny, aż będzie całkowicie miękka.
    2. Przygotuj pastę kolendrową: kolendrę posiekaj wraz z łodyżkami, a następnie rozgnieć w moździerzu, wraz z 2 ząbkami czosnku, kuminem, kozieradką, chilli i łyżeczką soli.
    3. Fasolę odcedź, a wodę z jej gotowania przelej miski. Fasolę opłucz i przełóż do dużej miski.
    4. Podsmaż na rozgrzanym oleju cebulę pokrojoną w kostkę. Dodaj listki laurowe.
    5. Fasolę rozgnieć praską do ziemniaków. Dodaj do niej podsmażoną cebulę, 3 szklanki wody pozostałej z gotowania fasoli, pastę z kolendry, a następnie dokładnie wymieszaj. Dodaj uprażone, posiekane orzechy i wymieszaj. Podawaj z ulubioną kaszą.

    Warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) to fantastyczny sposób na wzmocnienie komunikacji w zespole i naukę pracy zespołowej. Zobacz dlaczego kulinarny team building jest tak często wybierany przez firmy TUTAJ.

    Dlaczego warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa) zorganizować w naszym Uniwersytecie?Dowiedz się!

    Interesują Cię kuchnie świata? Dowiedz się więcej o kuchni tajskiej TUTAJ.

    Jeśli spodobały Ci się nasze przepisy, zajrzyj po więcej na nasz Instagram i zobacz co możemy przygotować na warsztaty integracyjne dla firm (Warszawa).

    Leave a Reply

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *