Jak zorganizować najlepsze firmowe warsztaty?

organizowanie warsztatów

Organizacja przeróżnych warsztatów dla firm to coraz popularniejszy sposób na stworzenie dla pracowników przestrzeni do relaksu ale także dla integracji zespołu. Z mnogości propozycji, które można znaleźć na rynku, na pewno wyróżniają się warsztaty gotowania dla firm. Wybór ten oznacza, iż nasz zespół połączy w czasie warsztatów dla firm dwie interesujące kwestie – wspólną pracę mającą na celu osiągnięcie konkretnych rezultatów, oraz oczywiście dobrą zabawę w zaufanym gronie.

Jakie firmowe warsztaty są najlepsze?

Najlepsze warsztaty dla firm to takie, w czasie których uczestnicy nie będą się nudzić. Będą za to mogli wykazać się pomysłowością, kreatywnością i pracą w grupie. Warsztaty gotowania dla firm to swego rodzaju nowość w ofertach organizacji czasu dla pracowników. Dotychczas gotowanie kojarzyło nam się z godzinami spędzonymi nad garnkami w domowej kuchni, my tymczasem proponujemy warsztaty dla firm jako formę pewnej gratyfikacji dla pracowników. Wspólna nauka gotowania w czasie warsztatów firmowych może być swoistym, dodatkowym wynagrodzeniem za ciężką codzienną pracę.

Jak takie warsztaty zorganizować?

Najlepszym sposobem organizacji warsztatów dla firm to powierzenie tego zadania specjalistom. My, w naszym Warszawskim Uniwersytecie Kulinarnym zajmujemy się tym na co dzień, nasi najlepsi kucharze pracują z grupami w czasie warsztatów dla firm i prowadzą za rękę przez meandry gotowania. Pokazujemy tajniki kuchni z całego świta, od Japonii do Meksyku. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą warsztatów dla firm. Na pewno znajdziecie państwo coś, co sprawi, że wasi pracownicy docenią propozycję warsztatów gotowania dla firm.

Mini słowniczek

Cynamon – ta niezwykle popularna przyprawa korzenna występuje w dwóch postaciach. Możemy ją spotkać w formie utartego proszku lub w niewielkich kawałkach ukształtowanych w formę rulonika. Cynamonu używamy do przyprawiania pieczonych jabłek, jest nieodzowną częścią grzanego wina, a proszek cynamonowy to ważny element słodkich potraw opartych na ryżu.

Kurkuma – a mówiąc dokładnie – ekstrakt z kłączy ostryżu  – to bardzo często stosowana przyprawa w kuchni indyjskiej. Na subkontynencie indyjskim jest również uważana za środek przyspieszający gojenie ran oraz środek pomocny przy niestrawnościach żołądka. Bywa też używana w celu nadania potrawom pięknego, złocistego koloru.

Leave a Reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *