FoodieCity Warsaw tło
Poznaj nasze

FOODIE NEWS

Strona główna - Foodie News - Lifestyle - Budowanie zespołu – jak stworzyć efektywny zespół pracowników?

Budowanie zespołu – jak stworzyć efektywny zespół pracowników?

20 września 2019

Budowanie zespołu w firmie. Od czego zacząć?

Dobrze działający mechanizm musi być oparty na współpracy wszystkich elementów odpowiedzialnych za jego pracę. Dokładnie ta sama zasada ma odzwierciedlenie w pracy firmy. Należy więc zadbać o to, by każdy członek zespołu w firmie wiedział, co należy do jego zadań i jakie są wobec niego oczekiwania. A idealną sytuacją jest taka, w której integracja zespołu osiąga bardzo wysoki poziom.

Integracja zespołu – jak zorganizować wspaniałe wyjście firmowe?

Budowanie zespołu w firmie to nie tylko codzienna praca nad projektami i doszlifowywanie relacji w pracy biurowej. Wyjście integracyjne jest doskonałym sposobem na integrację zespołu. Ludzie mają możliwość współpracy przy tworzeniu pysznych potraw i nieszablonowych przystawek. W ten sposób budowanie zespołu wchodzi na zupełnie inny poziom. Pozwala wyzwolić kreatywność i wpływa na poprawę komunikacji międzyludzkiej. Taka integracja zespołu będzie efektywnie przekładać się na wypełnianie codziennych obowiązków.

Warsztaty kulinarne z Warszawskim Uniwersytetem Kulinarnym

Naszym zadaniem jest nie tylko nauczenie was gotowania. W czasie warsztatów kulinarnych otrzymujecie niepowtarzalne chwile, które wpłyną na budowanie zespołu w firmie. Po warsztatach zostaną nie tylko piękne wspomnienia ale i więzi, które staną się nieodłącznym elementem integracji zespołu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą warsztatów dla firm. Każdy może tam znaleźć coś dla siebie!

Mini słowniczek

Goździki – ta aromatyczna przyprawa to wysuszone pąki kwiatowe pozyskiwane z goździkowego drzewa kwiatowego. Co ciekawe, zbiera się pąki nierozkwitłe. Goździki stosuje się w wyrobach cukierniczych, jako przyprawy do kompotów czy przeróżnych marynat.

Olej kokosowy – jest rodzajem oleju roślinnego, który pozyskuje się z twardego miąższu orzechów palmy kokosowej. W kuchni azjatyckiej stosowany jest do smażenia, ale także jako element zup – na przykład w kuchni tajskiej.

skontaktuj się z nami już dziś

    hello@foodiecitywarsaw.pl